Tuinhout / Geimpregneerd

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over Tuinhout? Klik hier!

Tuinhout kopen

Bij Houthandel Hilversum ben je aan het goede adres voor verschillende Tuinhout producten. Houthandel Hilversum streeft erna om dagelijks een groot assortiment en enorm voordelig hout aan te bieden. In onze webshop kun je gemakkelijk balken, Zweeds Rabat, Potdeksel en/of Schuttingplanken kopen / bestellen.

Groot assortiment

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel Hilversum in staat om een groot assortiment Tuinhout producten tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen  in Hilversum. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel Hilversum. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!