Douglas Palen

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over Douglas Palen? Klik hier!

Douglas Palen kopen

Bij Houthandel Hilversum ben je aan het goede adres voor verschillende Douglas palen. In onze webshop kun je gemakkelijk Douglas balken, Douglas Palen, Douglas planken of Douglas vellingdelen bestellen.

Groot assortiment Lariks

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel Hilversum in staat om een groot assortiment Lariks producten tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment Lariks / Douglas? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen / Afhalen

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling van (onder andere) Douglas producten zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen of klaar zetten om af te halen. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel Hilversum. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!