Hout

Bij Houthandel van Dijk bent u aan het goede adres voor een groot assortiment in online hout producten. Wij hebben een grote voorraad in vuren, grenen, douglas, lariks, steigerhout, hardhout of geimprgeneerd hout. Profiteer van lage prijzen en een enorm snelle en voordelige bezorging!

Kun je jouw product niet vinden? Bekijk dan snel ons hele assortiment!

Wil je meer informatie over onze hout producten? Klik dan hier!

Online hout kopen

Bij Houthandel van Dijk ben je aan het goede adres voor verschillende hout producten. In onze webshop bieden wij een groot assortiment in hout producten aan tegen een lage en aantrekkelijke prijs. In onze geavanceerde webshop kun je gemakkelijk online palen, balken, panlatten, planken, vloerdelen of vlonders bestellen. Voordelig hout kopen? Klik dan snel op één van de bovenstaande soorten hout.

Groot assortiment hout

Houthandel van Dijk werkt samen met verschillende houtleveranciers. Door samen te werken met deze partijen is Houthandel van Dijk in staat om een groot assortiment hout producten  aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment houtmateriaal? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen hout producten

Houthandel van Dijk zal jouw bestelling van (onder andere) hout producten zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 3 werkdagen thuisbezorgen. Heeft u op dinsdag voor 18:00 uur besteld? Dan zorgen wij dat het dezelfde week nog bij u thuis wordt bezorgd. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Hout kopen? Bestel snel en voordelig uw hout producten bij Houthandel van Dijk. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige online hout materialen!